Ajankohtaista

Lightfulness-retriitti & lempeä jooga 11.3. SHALA Helsingissä (seuraava 22.4.2018)

City-retriittimme kuuluu sarjaan hyvänolonhetkiä keskellä Helsinkiä. Voit aloittaa mistä osiosta tahansa ja pääset mukaan tarkastelemaan syvällisemmin omaa elämääsi löytääksesi oivalluksia edetä tietoisemmin omalla valopolullasi.

Lightfulness tarkoittaa valon täyttämää keveyttä – sydäntietoisuutta, joka ohjaa sinua kokemaan elämää uudesta, laajemmasta näkökulmasta. Lightfulness-retriitissä pysähdymme olennaisen äärelle kuunnellen sisimpäämme ja synnyttäen oivalluksia helppojen ja lempeiden jooga-asanoiden avulla.

Oletko sinä jo valmis laskemaan irti siitä vanhasta ja turhasta, joka on ehkä pitkäänkin painanut mieltäsi ja/tai ilmennyt taakkana kehossasi? Salaisuus taakasta (kuten peloista, syyllisyydestä, kiukusta, katkeruudesta) vapautumiseen on ensin a) tunnetaakan tiedostamisessa ja sen jälkeen b) sen hyväksymisessä, että juuri nämä asiat olit tullutkin tänne työstämään. Kun sisältään löytää valon – tuon oman henkisen olemuksensa, syntyy syvä luottamus elämän tarkoituksellisuuteen ja c) antautuminen sisimmän korkeimpaan ohjaukseen. Joka haluaa sinulle kaikkein parasta.

Oletko siis valmis astumaan keveyteen – rakkaudellisuuteen itseäsi ja elämää kohtaan? Oletko valmis sellaiseen elämään, joka kumpuaa sydäntietoisuudestasi – tyyneydestä ja luottamuksesta? Sisäisestä varmuudesta, että kaikki tarvittavat ohjeet voimavarojen löytymiseen ovat tässä hetkessä. Varmuudesta, että sinä olet ohjauksessa koko ajan. Sinussa on valtava sisäinen voima, joka on syytä valjastaa virrattamaan valoa ja elinvoimaa sekä mieleesi että kehosi soluihin. Tarvitset vain kykyä kuulla sisimpäsi korkeinta ohjausta.

Ohjaajat: Leena Maria Markkanen ja Juuli Vuori

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: leena(at)ilonakatemia.fi tai 050 540 3387

Tervetuloa mukaan retriittiin!

www.lightfulnesscoaching.com 

Lightfulness coaching™ – henkisen hyvinvoinnin ohjaajakoulutus

LFC LeenaFBkansi

Seuraava Lightfulness coaching® – henkisen hyvinvoinnin ohjaajakoulutuksen perusosa alkaa huhtikuussa Helsingissä – tarkemmat tiedot: www.lightfulnesscoaching.com 

Lightfulness coaching™ -ohjaajakoulutus (osa I) on tarkoitettu kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista (keho, mieli, henki) kiinnostuneille hyvinvointialan osaajille ja valmentajille, jotka haluavat syventää ymmärrystään ihmisen henkisen olemuksen ja siinä piilevän viisauden ja potentiaalin tunnistamisessa.

Lightfulness coaching –ohjaajakoulutuksen teemoja:

  • tietoisuuden evoluutio
  • transformaatio- /tietoisuuspolun vaiheet
  • sydäntietoisuus – pään ja sydämen liitto
  • eksistentiaalinen ahdistus – elämän merkityksellisyyden löytyminen
  • peloista vapautuminen
  • yhteyden luominen omaan sisäiseen valoon ja viisauteen
  • rakkaudellisuus itseä ja muita kohtaan

Lisäksi opettelemme lightfulness -tietoisuusharjoituksia, kuten valohengitys-itsehoitomenetelmän, jonka avulla voi keskittyä mm. terveyden edistämiseen, mielen tyynnyttämiseen/virkistämiseen, ihmissuhteiden eheyttämiseen ja elämäntilanteiden selkeyttämiseen.

Ohjaajakoulutuksen perusosa antaa sinulle taitoja henkisen hyvinvoinnin ohjaukseen – sekä omaan elämääsi että työhösi. Koulutus sopii erinomaisesti mm. mindfulness- ja joogaohjaajille sekä hoitotyöntekijöille että hyvinvointi- ja elämäntaitovalmentajille.

Hakiessasi Lightfulness coaching -ohjaajakoulutukseen sinulta odotetaan kokemusta kehomieli-työskentelystä sekä kiinnostusta astua omalle tietoisuuspolullesi löytääksesi sisäisen valovoimasi ja jakaaksesi sitä eteenpäin. 

Ohjaajakoulutuksen lähipäivien lisäksi coaching-harjoitusjakso sekä la-su retriitti Helsingin lähiympäristössä.

Kouluttajana sosiaalipsykologi, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja Leena Maria Markkanen. 

Kysy lisätietoja: leena(at)ilonakatemia.fi.

www.lightfulnesscoaching.com 

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

AIEMPIA TAPAHTUMIA T

 Paratiisikurssi Teneriffalla marraskuussa 2017

Lämpimästi tervetuloa huikealle matkalle – paratiisimaiselle tutkimusmatkalle omaan sisimpääsi – sisäisen valosi loisteeseen. Tämä matka on suunniteltu sinun henkisen hyvinvointisi tueksi ja elämäsi kukoistukseksi.

Kurssin sisältö suuntaa antavasti: ensimmäinen päivä on prosessipäivä, toinen kurssipäivä on luontopainotteinen (pientä patikointia Marian ilmestysluolalle sään salliessa) ja kolmas päivä painottuu ilon ja keveyden teemaan, ”juhlatunnelmaan”. Lisäksi halutessa aamu-tai iltameditaatiot rannalla kurssipäivinä. Mahdollisuus myös erikseen varattaviin yksilöohjauksiin.

Kurssipäivät on jaoteltu viikon varrelle niin, että väliin tulee vapaapäiviä, jolloin voit tehdä mitä itse haluat, mennä rannalle, ostoksille, omatoimiretkille tai osallistua Kaija Wittenbergin (itsetuntemusmatkojen ohjaaja) vetämälle vuoristoretkelle huikeisiin maisemiin. Kaija asuu tällä hetkellä Teneriffalla ja tekee pienryhmäretkiä ympäröivään luontoon. Kaija pystyy vahvistamaan retket vasta syksymmällä 2017, joten hänen ohjelma varmistuu myöhemmin. Hän on alustavasti luvannut vetää retkipäivät. Kurssipäivien ja retkien teemana on eläminen hetki hetkeltä.

Majapaikkamme vieressä on myös ihana hoitola, jossa voit hemmotella itseäsi erilaislla hieronnoilla ja kauneushoidoilla.

Majoituksen ja lennot jokainen huolehtii itse.

Kurssin järjestävät Leena Markkanen (Ilon Akatemia) yhdessä Pia Pohjolan (Valmennus Versopuu Oy) kanssa.

Pyydä esite leena(at)ilonakatemia.fi

Lightfulness coaching™ ja SHALA Helsinki – yhteistyö alkaa!

SHALA Helsinki on uusi moderni ja kaunis joogastudio keskellä Helsinkiä (Museokatu 17), jonne olet sydämellisesti tervetullut avoimien ovien päivänä 1.4. Päivän aikana voit kokeilla ilmaiseksi erilaisia joogatunteja tai osallistua Lightfulness coaching™ -workshopiin. Lightfulness on valon täyttämää keveyttä – sydäntietoisuutta, joka ohjaa kokemaan elämää uudesta, laajemmasta näkökulmasta. Lightfulness yhdistää rationaalisen mielen sydämen viisauteen. Se on luottamista sisäisyyden ohjaukseen.

Seuraava mahdollisuus kokea Lightfulness coaching -workshop on 10.6. SHALA Helsingissä. Paikka kannattaa varata pikaisesti rajoitetun osallistujamäärän vuoksi. Kesto 3 h ja avajaishinta 55 €.

 

mina%cc%88olenmessuflyerit

Kokonaisvaltainen hyvinvointitapahtuma Minä olen -messut Finlandia-talossa 11.-12.2.2017

Leenan luento Vapaudu peloistasi ja muista kuka olet!  lauantaina 11.2. klo 11.

Pelottomuus tuo tyyneyden – sisäisen rauhan, joka mahdollistaa elämisen keveydessä. Kun vapautuu peloista, avautuu maailma täysin uudenlaisena, raikkaita mahdollisuuksia täynnä olevana elämänkenttänä. Tule oppimaan eheyttävä valohengitys-meditaatio.

Tervetuloa moikkaamaan myös messustandillemme!

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan