Luennot

Tarjonnassamme on alustuksia, puheenvuoroja, luentoja seuraavista teemoista. Teemme ilomielin sinulle tarjouksen sisältökuvauksen kera.

 

Työnilon tsemppiluento – työhyvinvoinnin rakennusaineet

Todellinen työnilo syntyy ihmisistä, jotka tiedostavat oman valonsa, voimansa ja vastuunsa. Ja siitä, että he saavat kokea olevansa tärkeä osa kokonaisuutta – helmi helminauhassa. Näin työlle syntyy merkityksellisyys. Onnelliset ihmiset tekevät parasta tulosta. Työnilon tsemppiluentoa on vuosien varrella tilattu lukuisiin työyhteisöihin ympäri Suomea. Kiitollisina olemme ottaneet vastaan loistavia palautteita.

 

Muita luentoaiheita:

 

Löydä oma sisäinen valosi

Elämä on täynnä ylä- ja alamäkiä, mikä tarkoittaa että olemme lähes koko ajan mielemme vietävissä. Vanha totuus kertoo kuitenkin, että me emme ole pelkästään kehomme, mielemme tai tunteemme, vaan tuota kaikkea tarkkaileva tietoisuus. On siis aika löytää itsestämme tuo korkeampi olemisen taso, oma sisäinen valomme, jonka avulla saamme yhteyden sydämen viisauteen. Yhteyden löydettyämme elämämme muuttuu kuin itsestään tasapainoisemmaksi ja onnellisemmaksi.

Hyvänolon neliapila

Terveys, tasapaino ja hyväolo koostuvat fyysisen ja psyykkisen hyvinvoinnin lisäksi toimivista ihmissuhteista sekä henkisestä hyvinvoinnista. Henkisen hyvinvoinnin tarkastelu auttaa näkemään, löydänkö uskallusta katsoa elämääni silmästä silmään ja olla täysin totta valinnoissani ja siinä mitä teen. Tietoisessa läsnäolossa eläminen tuo ratkaisut yksi kerrallaan löydettäviksi. Elämän merkityksellisyyden kokeminen on elinehto onnellisuuteen.

Ilo palvella! -asenteella erinomaista palvelua

Ilo palvella! -asenne tarkoittaa loistavan asiakaspalvelun lisäksi palveluasennetta työkavereiden keskuudessa sekä oman elämän ihmissuhteissa. Se tarkoittaa myös merkityksellisyyden ja tarkoituksellisuuden löytämistä omista tekemisistä. Ilo palvella! -asenne auttaa kohoamaan ongelmien yläpuolelle näkemään kokonaisuuksia, syy- ja seuraussuhteita, ja siten löytämään mielekkäitä ja voimaannuttavia ratkaisuja kaikille osapuolille.

Luennoitsijana sosiaalipsykologi Leena Markkanen.

Tilaa virkistävä, voimaannuttava ja ajatuksia herättävä luento: leena@ilonakatemia.fi

 

Tilaa maksuton
sähköpostikurssi