Sydänohjaus / terapeuttiset keskustelut ja hinnasto

LIGHTFULNESS-YKSILÖOHJAUS – LÖYDÄ OMA SISÄINEN VALOSI 

Tiedätkö mitä sinä olet, sinä ihana ihminen? Sinä et suinkaan ole pelkkä kehosi, mielesi tai tunteesi, vaan paljon paljon enemmän. Sinä olet korkeampaa tietoisuutta, joka ilmenee kehosi kautta. Olet ehkä unohtanut tämän totuuden, mutta nyt on korkea aika löytää se uudelleen.

On aika löytää yhteys todelliseen Itseesi, sisimpääsi – oman sydämesi valoon ja viisauteen. Pään ja sydämen yhdistäminen mahdollistaa kohoamisen sille tietoisuuden tasolle, jossa uuden aikakauden toiveesi ja unelmasi mahdollistuvat.

Lightfulness-yksilöohjaus antaa uuden ja raikkaan näkökulman elämääsi. Se kehotttaa sinua astumaan omalle transformaatio- eli tietoisuuspolullesi**, jolla kulkeminen tarkoittaa luopumista siitä vanhasta, joka on käynyt jo turhaksi. Se tarkoittaa sydäntietoisuuden heräämistä ja astumista kevyempään ja valoisampaan tapaan elää. Suorittamisen, ponnistelun ja riittämättömyyden sijaan löydät sisäisen tyyneyden, josta käsin tekeminen onnistuu kevyemmin ja tehokkaammin. Löydät hyväksyvää ja arvostavaa rakkaudellisuutta itseäsi kohtaan.

Ota yhteyttä – löydetään yhdessä valo elämääsi!

Leena Maria Markkanen, sos.psykologi, henkisen hyvinvoinnin ohjaaja

Ota yhteyttä: leena(at)ilonakatemia.fi tai Leena Maria Markkanen  050 540 3387

HINNASTO

90 € / 60min tai 230 € (sis. kolme ohjauskertaa) skypen kautta

110 € / 90min* tai 290 € (sis. kolme ohjauskertaa) kasvotusten

*Yhden kerran ohjauksen voi tapaamisen yhteydessä yhdistää osaksi kolmen kerran pakettia.

Yksilöohjaus sisältää oivaltavia välitehtäviä ja yksilöllisesti suunnitellun valomeditaatio-opetuksen avuksesi luomaan parasta mahdollista, omannäköistä elämää. Sinun on nyt aika tiedostaa todellinen olemuksesi ja nousta siivillesi. Sinun on aika kukoistaa. Ohjaus auttaa sinua oivaltamaan oman korkeamman olemuksesi – löytämään yhteyden sisäiseen valoosi. Tietoisuutesi kasvun myötä kykenet paremmin hahmottamaan elämäntarkoitustasi ja palvelutehtävääsi.

**Transformaatioprosessi on käynnissä maailmanlaajuisesti ja miljoonat ihmiset ovat nyt havahtumassa syvällisempään elämään. Tietoisuuspolkua voisi kutsua henkisen kasvun ja kehityksen tieksi, muuntumista niin sanotusti toukasta perhoseksi. Tämä tarkoittaa oman ymmärryksen laajenemista näkemään itsensä osana suurta kokonaisuutta. Tietoisuuspolku on vastoinkäymisten näkemistä kasvun paikkoina. Se on sen ymmärtämistä, että kaikella elämässä on tarkoitus, ettei mikään ole sattumaa. Sinä olet tarvinnut omat kokemuksesi tullaksesi juuri sinuksi, sillä sinulla on oma palvelutehtäväsi maailmassa. Jokaisella on. Tietoisuuspolku on omaksi todelliseksi Itseksi kasvamista.

Ota yhteyttä: leena(at)ilonakatemia.fi tai Leena Markkanen  050 540 3387

 

• VIIDENNEN TASON JOHTAJUUS – johdon ja esimiestason henkinen työnohjaus

Vanha johtamisen malli enää toimi. Ihmiset eivät ole numeroita eivätkä koneita, vaan luottamisesta ja kannustamisesta innostuvia tekijöitä. Kun sinä sydäntietoisena johtajana ohjaat organisaatiota huipputulokseen, sinä muistat panostaa ihmisiin. Sinä arvostat ja kunnioitat työntekijöitä sekä varmistat, että heidän työnsä on palkitsevaa. Ja sen sinä myös näytät konkreettisesti. Kohtaamalla heidät.

Uuden aikakauden johtaja osaa yhdistää pään ja sydämen – hän on oppinut elämään sydäntietoisuudesta käsin. Hän kykenee siihen, koska on tutustunut omaan sisimpäänsä. SYDÄNJOHTAJUUS-henkisen työnohjauksen avulla opit löytämään oman sisäisyytesi valon ja siten luomaan sekä itsellesi että työntekijöillesi onnellista (työ)elämää.

On tosiasia, että onnelliset ihmiset onnistuvat työssään parhaiten. He tekevät myös parasta tulosta.

Pyydä tarjous! leena(at)ilonakatemia.fi tai soita 050 540 3387

Pidätämme kaikki oikeudet muutoksiin.

Hinnat päivitetty 2.1.2017

PALAUTTEITA

”Leenan ohjauksessa olen saanut paljon enemmän kuin mitä olin aloittaessani aavistanut. Sain vahvistuksen moneen asiaan ja toisaalta sain oivalluksia, joiden ansiosta etenin reippain harppauksin. Onnistuit kysymään juuri oikeat kysymykset ja haastoit minut pohtimaan syvemmin. Joka kerta poistuessani olin saanut todellisen ilo-latauksen, olin päässyt tai kohonnut niille korkeammille värähtelyille, joista puhut kirjassasikin:)

Valohengityksesi todella toimii! Tämän huomasin konkreettisesti omassa elämässäni, sillä aloin elää pitempiä aikoja ilossa ja luottamuksessa.  Kun olin vaipunut oireitteni pahennuttua epätoivon partaalle, nostit minut ylös. Ovesta lähti ulos naurava nainen! Keskustelimme moneen otteeseen siitä mitä on oikea luottamus ja usko ja että tärkein matkamme on se minkä teemme päästä sydämeen.

Minulla on todellakin ollut taipumusta itseni vähättelyyn ja vaikka olin siinä jo edennyt ennen ohjausta, se on nyt entistä selvemmin siirtynyt taka-alalle. Sen sijaan ymmärrän oman voimani ja tarkoitukseni. Ymmärrän, että oman itseni toteuttaminen on juuri sitä itseni rakastamista ja samalla kaikkien muidenkin. Vain rakkaudesta käsin voin antaa asiakkailleni jotain todellista. Ego laitetaan syrjään ja sydän saa ohjakset. Silloin tulee tulosta kaikilla tasoilla. Leena, on ilmiselvää että rakastat työtäsi ja että sydämesi on siinä täysillä mukana. Kanssasi on todella ilo työskennellä! Suosittelen ohjaustasi kaikille, nyt on aika meidän kaikkien avautua ja lopettaa pienuudessa eläminen. Nyt on aika kukoistaa!”

Sydämellinen kiitos! Karoliina 41v.

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan