Lightfulness

Lightfulness coaching on henkisen hyvinvoinnin ohjausta peloista vapautumiseen ja sisäisen valon, voiman ja oman äänen löytymiseen.

Lightfulness coaching auttaa oman tietoisuuspolun* tunnistamisessa, omien epävarmuuksien ja haasteiden työstämisessä turhista taakoista vapautumiseksi kohti keveämpää ja valoisampaa elämää.

Lightfulness -tietoisuusharjoitukset auttavat ymmärtämään ihmisen syvempää olemusta. Ihminen ei suinkaan ole pelkkä keho tai ajatukset ja tunteet vaan korkeampaa tietoisuutta, joka ilmenee kehoissamme ja kehojemme kautta. Samastuminen kehoon ja kehon ongelmiin vangitsee mielen. Lightfulness -tietoisuusharjoitukset vapauttavat mieltä sen luomista esteistä ja rakenteista.

*Tietoisuuspolku on henkisen kasvun ja kehityksen tie – siirtymistä karkeasta ja raskaasta tavasta elää kohti kevyempää olemisentasoa. Karkea elämänmuoto on mm. erillisyyttä, pelkoa, syyllisyyttä, häpeää, kilpailua ja suorittamista. Kevyempi ja valoisampi elämänmuoto perustuu sen sijaan ykseystietoisuuteen, luottamukseen, rakkaudellisuuteen, yhteistyöhön, välittämiseen ja jakamiseen.

Lisätietoja: www.lightfulnesscoaching.com

Lightfulness coaching -henkisen hyvinvoinnin ohjaajakoulutus alkaa Helsingissä syksyllä 2017!

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan