Valmennukset

Ilon Akatemia tarjoaa valmennuksia työyhteisöille ja yksityishenkilöille henkisen hyvinvoinnin ja työnilon lisäämiseksi/ylläpitämiseksi.

Teksti lukulaitteille, täytä tämä

Työniloa, inspiraatiota ja valovoimaa on runsaasti kiitosta saanut valmennuspäivä tai -prosessi, joka sisältää herättelyä henkiseen älykkyyteen ja sydäntietoisuuteen tasapainoisemman ja onnellisemman (työ)elämän syntymiseksi.

Ilo palvella! -valmennuskokonaisuus on kehittämämme ja rekisteröimämme konsepti työhyvinvoinnin ja lämminhenkisen asiakaspalvelun liitosta. Haluamme levittää Suomeen lämminhenkistä palvelukulttuuria ja etsimme koko ajan sekä sopivia valmentajia että yhteistyökumppaneita työskentelemään kanssamme.

Työnilon Coach -koulutusta tarjoamme sekä avoimena että organisaatioiden sisälle räätälöitynä kokonaisuutena. Työnilon Coach tarkoittaa työniloon kannustajaa, henkiseen hyvinvointiin perustuvan työhyvinvoinnin ylläpitäjää, joka haluaa laajentaa osaamistaan arvostavaan, voimaantumista mahdollistavaan ihmissuhde-/esimiestyöhön.

Yksilö- tai ryhmäohjaukseen tarjoamme työnohjausta ja kuvataideterapiaa sekä Löydä oma sisäinen valosi -henkisen hyvinvoinnin ohjausta.

Tutustu valmennuksiimme ja tilaa sopiva kokonaisuus omalle työyhteisöllesi!

Lisätiedot:  leena(at)ilonakatemia.fi tai 050 540 3387

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan