Työnohjaus ja kuvataideterapia

Heikki Markkanen

Heikki Markkanen työnohjaaja, kuvataideterapeutti, Ilon Akatemian perustaja

Työnohjaus auttaa työntekijää löytämään omat voimavaransa työnsä rikastuttamiseksi, edistää työntekijän persoonallisen työotteen kehittymistä, auttaa työnilon löytämisessä ja ylläpitämisessä sekä kehittää työntekijän itsevarmuutta, joustavuutta ja luovuutta työelämän eri tilanteissa. Työnohjaus on kokemuksellista oppimista luottamuksellisen keskustelun ja visuaalisen hahmottamisen avulla.

Työnohjaus rakentuu kunnioitukselle, luottamukselle, avoimuudelle ja sitoutumiselle. Se on läsnä olevaa, arvostavaa kohtaamista dialogin keinoin.

Visuaalinen työnohjaus

Työnohjauksen visuaalisessa muodossa hyödynnämme luovuutta ja tiedostomattoman puolemme rikkauksia kuvallisen ilmaisun avulla. Se on luova toimintamuoto, joka ei vaadi taiteellista erityisosaamista, mutta vahvistaa itsetuntemusta ja edistää henkisten voimavarojen löytymistä.

Työnohjaajana Heikki Markkanen

Hinta 150 € / 90 min + alv 24 %

heikki@ilonakatemia.fi tai Heikki Markkanen 050 3455 092

Kuvataideterapia

Tarjoan yksilöllistä kuvataideterapiaa haasteellisten elämäntilanteiden selkiyttämiseen ja voimavarojen löytämiseen. Kuvallinen ilmaisu ei vaadi erityisosaamista, mutta se tuo lisäarvoa tunteiden käsittelyyn ja auttaa tunne-elämän eheytymiseen. Taide on parantava matka kohti voimaantumista ja armollisuutta.

Hinta 80 €/ 60 min tai 120 € / 90 min

heikki@ilonakatemia.fi tai Heikki Markkanen 050 3455 092

 

 

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan