Työyhteisövalmennukset

Työniloa, tietoisuutta ja valovoimaa!

Ilon Akatemian valmennukset sisältävät herättelyä henkis-/eettiseen älykkyyteen ja sydäntietoisuuteen tasapainoisemman ja onnellisemman (työ)elämän syntymiseksi. Rento, virkistävä ja vuorovaikutteinen valovoimavalmennus houkuttelee osallistujia tarkastelemaan omaa, oman työryhmän tai koko organisaation työskentelyä avartavan tietoisuuspolun kautta. Valmennus avaa mieltä uusien näkökulmien tarkasteluun ja uuden raikkaan työkulttuurin yhdessäluomiseen.

Valovoimavalmennus on saanut valtavasti kiitosta vuosien varrella lukuisissa eri työyhteisöissä. Tilaa valmennus omaan työyhteisöösi – tehdään yhdessä paras mahdollinen kokonaisuus juuri sinun työporukallesi!

Tilaa: leena(at)ilonakatemia.fi  tai 050 540 3387

KuunteleminenPieni

 

Ilo palvella! -valmennusprosessi

Ilo palvella!® -valmennuspsosessi on kehittämämme ja rekisteröimämme koulutuskokonaisuus, joka on syntynyt ihmisläheisen palvelukulttuurin manifestoimiseksi suomalaiseen asiakaspalvelukenttään.

Ilo palvella!® -laatulisenssi

Ilo palvella!® -laatulisenssikonsepti työhyvinvoinnin ja asiakaspalvelun kehittämiseen. Valmennuksemme pohjautuvat arvostavaan ja inhimilliseen kohtaamiseen sekä erilaisuuden kokemiseen työyhteisön voimavarana.

 

 

Missionamme on ollut sytyttää ihmisiin oikeanlainen spirit – iloa, valoa ja innostusta, ja siten levittää lämminhenkistä palveluosaamista eri toimialoille. Missiomme avulla olemme nostaneet ja profiloineet asiakasyrityksiämme ihmisläheisiksi, erinomaisen palvelun tarjoajiksi.

Käytämme valmennuksissamme voimavara-, merkitys- ja tarkoituskeskeistä lähestymistapaa. Valmennuspäivämme ovat dialogisia ja toiminnallisia, ne perustuvat tietoisuustaitoihin ja luottamukselliseen vuorovaikutukseen.

Laatulisenssi

Ilo palvella -konseptin osana on ollut laatulisenssi, jonka avulla valmentautuneet työyhteisöt ovat voineet kertoa asiakkailleen sitoutumisestaan lämminhenkisen palveluasenteen tarjoajiksi ja kannattajiksi.

KATSO VIDEO -Tampereen Teatterille Ilo palvella! -laatulisenssi!

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan