Yritys

llon Akatemia on perustettu tarjoamaan työnilon ja henkisen hyvinvoinnin valmennuksia sekä ryhmä- ja yksilöohjausta niin työyhteisöille kuin myös avoimina yksilövalmennuksina.

Ilon Akatemia on tarjonnut palveluita kuten: luentoja, workshoppeja, johdon ja esimiesten valmennuksia, työnilon coach -valmennuksia, työnohjausta sekä lämminhenkisen asiakaspalvelun valmennuksia alueenaan koko Suomi. Yksityishenkilöille tarjoamme henkisen hyvinvoinnin ohjausta, henkistä työnohjausta ja kuvataideterapiaa yksin tai ryhmässä.

Ilon akatemian tiimi

Ilon Akatemian tiimi: Leena, Sari, Taina, Pia, Sinikka, Emmi-Sofia, Heikki.

Toiminta Ilon Akatemiassa edustaa arvolähtöistä tietoista työskentelyä. Tahdomme olla rakentamassa kestäviä, ihmisyyteen perustuvia asiakassuhteita. Tahdomme luoda asiakkaittemme kanssa uudenlaista tapaa olla ja tehdä. Tahdomme herättää ihmisissä spiritin –  valon, jonka yltää myös asiakkaittemme asiakkaisiin. Toiminnassamme arvostamme tutkimuksellisen tiedon lisäksi sekä kokemuksellista että intuitiivista tietoa.

Ilon Akatemian taustalla on Leena ja Heikki Markkasen perustama valmennusyritys Mark King Consulting Oy (MKC), joka on henkilöstön hyvinvointiin tähtäävän valmennuksen uranuurtaja. MKC:ssä luotuihin tuotteisiin kuuluu myös Ilo palvella® -henkilöstövalmennuskonsepti yritysten ja työyhteisöjen asiakaspalvelun ja työhyvinvoinnin kehittämiseen. Asiakkainamme ovat olleet niin teollisuus-, tietotekniikka-, liikenne-, liikunta-, opetus- ja hoiva-ala. Konseptimme tukijana ja neuvonantajana on toiminut vuorineuvos, professori Kari Neilimo.

 

Tilaa Ilon ja valon postia Leenalta

* vaaditaan